Тежката съдебна битка между новоизбрания депутат от Продължаваме промяната Ицо Хазарта

...
Тежката съдебна битка между новоизбрания депутат от Продължаваме промяната Ицо Хазарта
Коментари Харесай

Бившата на Ицо Хазарта: На господин депутата искам да кажа, че ще се моли дъщеря ни да прилича на мен

Тежката правосъдна борба сред новоизбрания народен представител от " Продължаваме промяната "  Ицо Хазарта и някогашната му брачна половинка Диана Котева към този момент е в историята. Върховният касационен съд отсъдил преди седмица да бъдат възобновени родителските права на майката над 17-годишната Аделина.

Това е последната инстанция, решението не предстои на обжалване и е дефинитивно. Диана завоюва делото в Софийския градски съд още през януари тази година, само че Хазарта апелира, тъй като се беше зарекъл, че огромната му дъщеря няма да види майка си, до момента в който не навърши 18 години, и Върховният касационен съд трябваше да се произнесе дефинитивно.

Припомняме, че рапърът лиши Диана от родителските права върху момичето през 2015 и от този момент започнаха дългите правосъдни борби сред някогашните съпрузи, които се развеждат през 2007 година, написа " Галерия ".

" Правата над щерка ми Ади, които ми бяха грозно и незаконно отнети, са ми възобновени дефинитивно от Върховен касационен съд. На господин депутата желая единствено едно да кажа: Христо, отсам до края на живота ти ще се молиш щерка ни да наподобява на мен. Защото недай си боже някой като теб да се опита да постъпи с нея по този начин, както ти с мен, тя ще се оправи. Бог да те благослови! “, изригна Диана против някогашния си мъж в обществените мрежи.

Въпреки решението на съда обаче на майката ще й е мъчно да възвърне връзката с щерка си, която не е виждала от седем години. Затова и тя ще се съветва с психолог по какъв начин да възобнови прекъснатите връзки. Заради решението на съда обществените би трябвало към този момент да се ангажират и да дават на Диана опция да вижда детето си, тъй като до този миг това не се случваше, написа още изданието.

" Ицо не ми подвига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с претекста, че детето не желае да ме вижда. Ходила съм със арбитър реализатор, с полиция, със обществените, тъжби съм подавала, само че по този начин и не съумях. Допускам, че тя не желае да ме вижда, само че ще направя всичко допустимо да се усеща добре с мен, без да я акордирам против който и да било ", показа Диана.

Самата Аделина споделила пред съда, че има предпочитание да поддържа връзка с майка си, в случай че тя зачита нейното мнение. Момичето е по-близко с баща си, който се грижи за него от 12-годишна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР